Varför Webfinity?

Det finns massvis med leverantörer av hemsidor i alla prisklasser. Varför ska man välja just Webfinity? Här nedan tar vi upp några av de viktigaste punkterna som vi tycker gör att Webfinity är bra och prisvärd lösning för svenska företag och organisationer.

Användarvänlig för Alla

Vårt största fokus när vi tog fram Webfinity var att det ska vara enkelt att uppdatera hemsidan. Vi vet att det på företag både är stressigt och inte alltid har IT som största fokus. Det ska gå snabbt och vara intuitivt att använda verktyget. Vi har därför valt Umbraco som verktyg då vi tycker att det slår andra verktyg med hästlängder när det kommer till enkelhet för redaktörer.  Ni kan helt enkelt ägna mer tid åt ert huvudfokus och mindre tid åt administration av hemsidan.

Webfinity – För en hållbar och framtidssäker digital närvaro

I en värld där digital närvaro är lika viktig som de fysiska utrymmena vi befinner oss i, står Webfinity ut som den ultimata lösningen för företag som strävar efter excellens. Med vår specialanpassade Umbraco-baserade hemsida erbjuder vi inte bara enkelhet och användarvänlighet, utan också en sofistikerad och anpassningsbar plattform som sätter ditt företag eller organisation i rampljuset.

Skräddarsydd för företag

Våra utvecklare har jobbat med webbar till företag sedan förra årtusendet och har lanserat hundratals webbar genom åren. Vi förstår de unika behoven hos företag och har designat Webfinity för att spegla detta. Vår paketering är utformad för att inte bara möta era nuvarande behov utan också för att anpassa sig och växa med er över tid. Vår målsättning är att förenkla hanteringen av innehåll utan att kompromissa med funktionalitet eller stil.

Support och partner som står vid din sida

När ni väljer Webfinity får ni inte bara en produkt, ni får en partner. Vi står vid er sida och erbjuder den support ni behöver för att säkerställa att er digitala närvaro är problemfri. Vi kan dessutom erbjuda fotografering och filmning genom vår utvecklare och fotograf Daniel Stenholm, samt framtagning av innehåll. Som koncern har Dizparc dessutom möjlighet att erbjuda alla aspekter av företagets IT-miljö. Från IT-miljön i form av hårdvara och mjukvara, till Business Intelligence, digital marknadsföring och IT-säkerhet. Vi är en One Stop Shop för företaget att räkna med nu och i framtiden. 

Inbjudande design som speglar ert varumärke

Ert varumärke är unikt, och er hemsida bör återspegla detta. Med Webfinity får ni en estetiskt tilltalande design som kommunicerar ert företags kärnvärden och skapar en inbjudande atmosfär för befintliga och framtida kunder.

Kostnadseffektiv lösning

Vi förstår att budget är en viktig faktor för alla företag. Webfinity erbjuder en prisvärd lösning utan dolda avgifter där allting ingår, vilket ger er kontroll över ekonomin och försäkrar en god investering för framtiden.

Skulle ni sedan vilja ta er Webfinity till ytterligare nästa nivå och vilja ha skräddarsydda lösningar har ni redan en bra stabil grund att utgå ifrån.

Designad för framtiden

Teknologin utvecklas ständigt, och med Webfinity är er hemsida framtidssäker. Vi följer de senaste webbstandarderna och ser till att er plattform inte bara är aktuell idag utan också förberedd för morgondagens digitala landskap. Vi uppdaterar också Webfinity och plattformen med jämna mellanrum så att er webb hela tiden utökas med nya funktioner och får de uppdateringar som behövs.

Optimerad för Sök & Sociala Medier

I dagens uppkopplade värld är synlighet på internet avgörande. Webfinity är byggd för att optimera er synlighet på sökmotorer och sociala medier, vilket ökar er räckvidd och varumärkesbyggande.