Funktioner

Webfinity är utvecklat för att bygga fantastiska webbar för företag utan krångel. Våra utvecklare vet hur jobbigt det kan vara att arbeta och uppdatera sin webb med nytt innehåll och att man in princip behöver vara utvecklare själv för att kunna göra det. Därför bestämde vi oss för att skapa en plattform med riktigt bra funktioner som man verkligen använder. Ledordet har varit att det ska vara svårt att göra fel och omöjligt att göra fult. 

 

Funktioner som ingår i Webfinity


Redaktörer uppdaterar själva

Enkel att uppdatera

Något av det viktigaste med en webb är att det finns redaktörer som kan och vågar uppdatera sidan. Vi har förenklat uppdateringen så mycket som möjligt för att alla ska känna sig bekväma med att uppdatera en sida, oavsett om man har stor eller ingen vana av att uppdatera hemsidor tidigare. Och skulle någon råka göra något fel finns alltid möjligheten att enkelt återställa en sida till en tidigare version.

Passar alla skärmar

Automatiskt mobilanpassad webb

Webfinity är byggd responsivt, vilket gör att webben helt automatiskt blir anpassad till alla olika skärmstorlekar, från smartphones till stora datorskärmar. Du inte tänka på det överhuvudtaget, allt sker helt automagiskt. Precis som det ska vara.

Internationell marknad?

Språkstöd

Agerar ni på en internationell marknad? Webfinity har språkstöd för ett obegränsat antal språk där varje språk kan ha sitt egna innehåll. 

Allt ingår

Hosting och support

I våra paket ingår allt du behöver, även det där som du inte vet att du behöver. Det innebär att även hosting, backup och support direkt från våra utvecklare i Halmstad ingår. Vi har även videotutorials som enkelt förklarar olika funktioner och hur man jobbar med Webfinity.

Skärmvisning

Digital Signage

Inte nog med att Webfinity administrerar företagets webb, det ingår också ett komplett skärmvisningssystem, även kallat Digital Signage. I Umbraco administreras obegränsat antal skärmvisningspunkter som gör att ni kan ha en skärm i lobbyn, en i matsalen, en på lagret och varför inte en i kapprummet. På alla skärmar kan man välja att visa olika innehåll. 

Umbraco CMS

Stabil plattform

Vi använder oss av plattformen Umbraco, som kontinuerligt vidareutvecklas och släpper nya smarta funktioner. Umbraco är en riktigt smidig plattform som även är fullt responsiv och fungerar både på surfplatta och smartphone.

Läs mer om Umbraco

Lätt att hitta

SEO-anpassad från start

Webfinity är byggd för att ha fullt stöd för SEO-arbete. Detta genom att den är kodad på rätt sätt, har möjlighet till redirects, snygga url:er, SSL-certifikat, osv. Du har därför de bästa förutsättningarna att hamna högt upp på Google.

Foto & film

Behöver ni nya bilder eller filmer?

I samband med en ny hemsida kan det även vara läge att satsa på nya bilder och kanske även en film om klubben. Även detta kan vi hjälpa till med, slå oss en signal så berättar vi mer.

Krypterad anslutning

SSL-certifikat

Hos oss ingår alltid ett så kallat SSL-certifikat från Let's Encrypt, som gör att anslutningen till webbservern är krypterad för besökaren. Även Google gillar detta och premierar det i rankingen i sin sökmotor.