Snyggare webb, enklare vardag med Webfinity

Publicerat: 2023-12-01 14:57

Webfinity är en webbpaketering för företag och organisationer som är enkel att använda. Läs mer om Matilda Westerblad på Dizparc som tycker att Webfinity är en produkt för alla.

Matilda, du har ju varit med och tagit fram Webfinity, vad är det som  gör Webfinity till ett unikt verktyg för företag?

– Webfinity är designat för att vara enkelt och effektivt för företag och organisationer. Vår plattform garanterar att varje webbplats blir snygg och är mycket enkel att uppdatera, vilket sparar värdefull tid för våra kunder​, berättar Matilda.

– Det ska vara enkelt att använda och inte gå att göra fult. Alla sidor ska bli enhetliga och snygga utan att man behöver göra nåt extra, fortsätter Matilda.

Vilka huvudfunktioner erbjuder Webfinity som skiljer det från andra liknande produkter?

– Webfinity är ett komplett hemsidespaket som omfattar många både bra och kritiska funktioner. Det är responsivt så webbplatser fungerar perfekt på olika skärmar, tex telefon och på surfplattor. Hosting och backup ingår också, vilket tar bort tekniska bekymmer. Plattformen är användarvänlig och vi erbjuder utmärkt support. Dessutom ingår ett Digital Signage-system och vi erbjuder skräddarsydda funktioner för att uppfylla specifika kundbehov. Vårt system är uppdateras också kontinuerligt med nya funktioner och finesser​, avslöjar Matilda.

Hur stödjer Webfinity företagens långsiktiga digitala närvaro och tillväxt?

– Genom att välja Webfinity får företag inte bara en produkt utan en partner i Dizparc. Vi erbjuder omfattande support för att säkerställa en problemfri digital närvaro. Som en del av Dizparc kan vi även erbjuda andra tjänster inom IT, tex affärssystem, Business Intelligence, digital marknadsföring och IT-säkerhet. En kund kan dessutom börja med en paketerad Webfinity-webb men sedan välja att vidareutveckla den helt efter egna önskemål och krav. Vi lyfter då ut webben från Webfinity-konceptet och gör den till en helt skräddarsydd webb, baserad på de smarta funktioner som Webfinity innebär, förklarar Matilda.

Vad är kärnfokus för Webfinity när det gäller användarvänlighet?

– Vårt huvudfokus är att göra webbuppdateringar enkla och felfria, även för dem med begränsad digital erfarenhet. Och det ska inte gå att göra fult, bilder tex beskärs automatiskt för att få rätt enhetliga format (men kan ändras manuellt också) vilket gör att hemsidan känns proffsig och snygg. Webfinity är uppbyggt i block, vilket gör det lätt att förstå och hantera olika delar av en webbplats. Det finns även smarta funktioner som en papperskorg för raderade sidor och versionshantering för att återställa tidigare versioner, vilket gör att en redaktör aldrig behöver vara rätt för att förstöra något, avslutar Matilda.​

Låter det här som något för er, gå in på vår kontaktsida och hör av dig.